Со притискање, ти се согласуваш на условите и правилата утврдени од сајтот.

Логирај се


Заборавена лозинка Регистрирај се

Миленичиња на денот

МИСИЈАТА:
Лесно пребарување на миленици без разлика дали сте во потрага на миленици за парење, посвојување, купување, продавање, изгубени или пронајдени миленичиња.


Регистрирајте профил на PetsAgent.com брзо и лесно.

Да се биде член на нашиот веб сајт ви овозможува да се поврзете со сопствениците на домашни миленичиња како и со идни сопственици и љубители на домашни миленичиња. Исто така можете да креирате профил на вашите миленичиња преку опцијата “Додади Милениче” и можете да комуницирате со другите членови. Станувањето член е бесплатно.


Зошто се користи PetsAgent.com


PetsAgent.com е веб-сајт кој ви го олеснува пребарувањето на миленичиња, ако сте во потрага по:

- Mating partner на вашето домашно милениче
- машни миленици на кои им треба нов дом и се за Посвојување
- Домашни миленици кои сеИзгубени
- Домашни миленици кои сеНајдени, so they can be returned to their rightful owner
- Домашни миленици кои се за

Барам да купам милениче , ние може да ви помогнеме да го добиете бараното милениче и раса, по цена каква што посакувате, преку членовите на нашиот сајт кои продаваат домашни миленици.

Само кликнете на "ПРЕБАРАЈ" и можете да ги разгледувате милениците на погоре објаснетите категории.

ВИЗИЈАТА:
Да се биде член на нашиот веб сајт ви овозможува да се поврзете со сопствениците на домашни миленичиња како и со идни сопственици и љубители на домашни миленичиња.