Име

Roni

Pet

American Staffordshire Terrier

Локација

Skopje, Macedonia

Роденден

2011-03-10

Пол

Машки

Педигре

Да

Прегледи

3793 (3418 нови)Опис


Со притискање, ти се согласуваш на условите и правилата утврдени од сајтот.

Логирај се


Заборавена лозинка Регистрирај се