Име

Џуно

Pet

Jack Russell Terrier

Локација

Skopje, Macedonia

Роденден

2012-06-10

Пол

Машки

Педигре

Не

Прегледи

2280 (2058 нови)Опис

Juno the clever dog :D


Со притискање, ти се согласуваш на условите и правилата утврдени од сајтот.

Логирај се


Заборавена лозинка Регистрирај се