Име

Blue

Pet

Chihuahua

Локација

Skopje, Macedonia

Роденден

2015-07-18

Пол

Машки

Педигре

Не

Прегледи

2111 (1898 нови)



Опис


Со притискање, ти се согласуваш на условите и правилата утврдени од сајтот.

Логирај се


Заборавена лозинка Регистрирај се